مطالعه تجربی تاثیر جهت‌گیری زنجیره تامین فردی و سازمانی روی مدیریت زنجیره تامین


مشخصات مقاله:


عنوان فارسی مقاله:

مطالعه تجربی تاثیر جهت‌گیری زنجیره تامین فردی و سازمانی روی مدیریت زنجیره تامین


عنوان انگلیسی مقاله:

An Empirical study on Impact of Individual and organizational Supply Chain Ortentation on Supply Chain Management


کلمات کلیدی مقاله:

جهت‌گیری زنجیره تامین فردی، جهت‌گیری زنجیره تامین سازمانی، مدیریت زنجیره تامین استراتژیک (SCM)، مدیریت زنجیره تامین عملیاتی (SCM)


مناسب برای رشته های دانشگاهی زیر:

 مدیریت و مهندسی صنایع


مناسب برای گرایش های دانشگاهی زیر:

مدیریت استراتژیک، لجستیک و زنجیره تامین، مدیریت کسب و کار و بازاریابی


وضعیت مقاله انگلیسی و ترجمه:

مقاله انگلیسی را میتوانید به صورت رایگان با فرمت PDF از باکس زیر دانلود نمایید. ترجمه این مقاله با فرمت WORD – DOC آماده خریداری و دانلود آنی میباشد.


فهرست مطالب:

چکیده

مقدمه

ادبیات نظری

جهت‌گیری زنجیره تأمین (SCO)

مدیریت زنجیره تأمین

مدل مفهومی و تدوین فرضیه‌ها

جهت‌گیری زنجیره تأمین (SCO) فردی و جهت‌گیری زنجیره تأمین (SCO) سازمانی

جهت‌گیری زنجیره تأمین (SCO) سازمانی و مدیریت زنجیره تأمین (SCM)

مدیریت زنجیره تأمین (SCM) استراتژیک و مدیریت زنجیره تأمین (SCM) عملیاتی

روش‌شناسی پژوهش

توزیع پرسشنامه (اجرای پژوهش) و جمع‌آوری داده‌ها

ابزار پرسشنامه

تحلیل داده‌ها و آزمون فرضیه‌ها

تحلیل و نتایج

نتیجه‌گیری


قسمتی از ترجمه :

1- مقدمه
امروزه، مدیریت زنجیره تأمین (SCM) در بخش‌های صنعتی متنوعی تطبیق یافته و به‌طور گسترده‌ای همگام‌سازی شده است. مدیریت زنجیره تأمین (SCM) دربرگیرنده یکپارچه‌سازی عملکردهای شرکت با به‌کارگیری فرایندهای تجاری در درون و سرتاسر شرکت‌ها می‌باشد (Lamber & Cooper, 2000). اعتماد، وابستگی متقابل و اهداف مشترک بین مجریان و فعالان زنجیره تأمین برای مبدل شدن به قابلیت‌ها و توانمندی‌های اصلی نهایی در نظر گرفته‌شده (Min et al., 2005; Sanders & Premus, 2005) و نیروی محرکه ماورای اثربخشی مدیریت زنجیره تأمین (SCM) به شمار می‌آید (Horvath, 2001). بر اساس کالبد و بدنه فعالیت روی جریان‌های تبادلاتی در درون و سرتاسر اعضای زنجیره تأمین که اثربخشی مدیریت زنجیره تأمین (SCM) را به‌گونه‌ای تسهیل می‌کنند، پژوهش‌های اخیر جهت‌گیری زنجیره تأمین (SCO) را برای بدنه بررسی و پژوهش زنجیره تأمین به‌منظور تأکید موقعیت‌یابی اشتباه شرکت از منظر زنجیره تأمین به‌عنوان یک‌نهاد یکپارچه اضافه گردیده است (Mello, Stank, 2005; Hult et al., 2008). جهت‌گیری زنجیره تأمین (SCO) عبارت است از سیستمی از ارزش‌های مشترک و باورهای رایجی که به درک چگونگی سازمان‌دهی استراتژیک سازمان با زنجیره تأمین خود و همچنین هنجارهای رفتاری موردنیاز درون سازمان کمک شایانی می‌کند (Esper et al, 2010, p. 163). ایده‌ای که یک سازمان باید دارای رسالت و فلسفه منطبق بر آگاهی استراتژیک و تشویق و پیاده‌سازی مدیریت زنجیره تأمین (SCM) در داخل زنجیره تأمین فردی یک شرکت باشد قبل از اینکه بتواند جریان‌های پردازش را در درون و سرتاسر اعضای زنجیره تأمین به‌طور مؤثری سازمان‌دهی و مدیریت کند (Esper et al, 2010).

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی

خرید ترجمه مقاله


 

دیدگاهتان را بنویسید