ترجمه مقاله بررسی تاثیر سطح بلوغ بر استفاده از روش های Agile UX توسط استارت آپ های دیجیتال – سال 2023


مشخصات مقاله:


عنوان فارسی مقاله:

بررسی تاثیر سطح بلوغ بر استفاده از روش های Agile UX توسط استارت آپ های دیجیتال: ارزیابی تفکر طراحی، استارتاپ ناب، و تجربه کاربری ناب

عنوان انگلیسی مقاله:

Does maturity level influence the use of Agile UX methods by digital startups? Evaluating design thinking, lean startup, and lean user experience

کلمات کلیدی مقاله:

UX چابک – مدیریت فناوری – نوآوری – استارتاپ های دیجیتالی – سطح بلوغ – تفکر طراحی محور، استارتاپ ناب – تجربه ناب کاربر

مناسب برای رشته های دانشگاهی زیر:

مدیریت

مناسب برای گرایش های دانشگاهی زیر:

مدیریت کسب و کار – مدیریت منابع انسانی – مدیریت فناوری اطلاعات – نوآوری تکنولوژی

وضعیت مقاله انگلیسی و ترجمه:

مقاله انگلیسی را میتوانید به صورت رایگان با فرمت PDF از باکس زیر دانلود نمایید. ترجمه این مقاله با فرمت WORD – DOC آماده خریداری و دانلود آنی میباشد.


فهرست مطالب:

چکیده
1. مقدمه
2. روش‌های UX چابک: استارتاپ ناب، تفکر مبتنی بر طراحی، و تجربۀ ناب کاربر
3. روش شناسی
4. نتایج و تشریح آنها
5. نتایج
بیانیۀ تعارض منافع
منابع


قسمتی از ترجمه مقاله:

چکیده

پیشینۀ تاریخی متن: روش‌های UX چابک از جمله تفکر طراحی محور، استارتاپ ناب، و تجربۀ ناب کاربر به منظور ارزش نهادن به مشتری و ارتقاء عملکرد سازمانی به کار گرفته شده‌اند. با این وجود، هنوز در زمینۀ پژوهش‌هایی پیرامون این موضوع که این ابزارها چگونه در مراحل گوناگون بلوغ و تکامل استارتاپ‌های دیجیتالی مورد استفاده قرار می‌گیرند، کمبود داریم. هدف: هدف این پژوهش عبارت است از مقایسۀ سطح دانش استارتاپ‌های دیجیتالی دارای گرید، در حال رشد، و پیش رشد در مراکز رشد دانشگاهی، پیرامون استفاده از روش‌های UX چابک به گونه‌ای که بتوان ضعف‌ها و فرصت‌های آنها را شناسایی کرد و سرمایه‌گذاران و پژوهشگران آنها را با نگرش‌های استراتژیک جدید آشنا نمود.

روش‌ها: شش گروه به عنوان کانون‌های هدف به همراه 14 عضو از شش استارتاپ گزینش شده از طریق چند موردکاوی مختلف در اجرای این فعالیت پژوهشی همکاری داشتند. پاسخ‌ها به وسیلۀ پژوهشگران ثبت و سپس با استفاده از یک فرایند استقرائی مورد آنالیز قرار گرفتند و رمزگذاری شدند.

نتایج: نتایج حاکی از آن هستند که استارتاپ‌های دیجیتالی با مشتریان خود از طریق تحقیق بازار، تحلیل امکان‌سنجی و خرابی محصول در ارتباط هستند. در عین حال، به جز در یک استارتاپ، ناهماهنگی در بین بنیان‌گذاران در طول کل ارتقای محصول و پروژه‌های خدمات‌رسانی مشهود بود. تقریباً در تمامی موردکاوی‌های صورت گرفته، تفکر طراحی محور و استارتاپ ناب از سوی چهار استارتاپ مورد استفاده قرار گرفته بودند؛ در حالی که دو استارتاپ دیگر، از روش تجربۀ ناب کاربر استفاده کرده بودند. چرا که از سطح بلوغ و تکامل بالاتری برخوردار است.


 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی

خرید ترجمه مقاله