ترجمه مقاله برآورد مراکز تحقیقاتی مشارکتی صنعت دانشگاهی – سال 2019


 

مشخصات مقاله:

 


 

عنوان فارسی مقاله:

برآورد مراکز تحقیقاتی مشارکتی صنعت دانشگاهی

عنوان انگلیسی مقاله:

Evaluating university industry collaborative research centers

کلمات کلیدی مقاله:

مدیریت توسعه و تحقیقات، مدل سازی تصمیم گیری سلسله مرتبه ای، همکاری های دانشگاهی صنعتی، بنیاد علوم ملی

مناسب برای رشته های دانشگاهی زیر:

مدیریت

مناسب برای گرایش های دانشگاهی زیر:

مدیریت پروژه، مدیریت دولتی و مدیریت سازمان های دولتی

وضعیت مقاله انگلیسی و ترجمه:

مقاله انگلیسی را میتوانید به صورت رایگان با فرمت PDF از باکس زیر دانلود نمایید. ترجمه این مقاله با فرمت WORD – DOC آماده خریداری و دانلود آنی میباشد.


فهرست مطالب:

چکیده
1. مقدمه
2. مروری بر مقالات
3. روش شناسی
4. توسعه مدل
5. کاربرد مورد پژوهی
6. جمع بندی
منابع


قسمتی از مقاله انگلیسی و ترجمه آن:

Abstract

This research provides performance metrics for cooperative research centers that enhance translational research through partnerships formed by government, industry and academia. Centers are part of complex ecosystems and vary greatly in the type of science conducted, organizational structures and expected outcomes. The ability to realize their objectives depends on transparent measurement systems to assist in decision making in research translation. We introduce a hierarchical decision model that uses both quantitative and qualitative metrics. A generalizable model is developed based upon program goals. The results are validated through consultation with experts. The method is illustrated using data from the National Science Foundation’s industry/university cooperative research center (IUCRC) program. The methodology provides a basis for a generalizable model and measurement system to compares performance of university science and engineering focused research centers supported by industry and government.

چکیده

این تحقیق، معیار های عملکردی برای مراکز تحقیقاتی مشترک را ارائه می کند که هدفش، ارتقای تحقیقات انتقال دانش و تکنولوژی از طریق مشارکت شکل گرفته توسط دولت، صنعت و دانشگاه ها می باشد. این مراکز بخشی از اکوسیستم های پیچیده بوده و از نظر نوع علوم، ساختار سازمانی و نتایج ایجاد شده، تنوع گسترده ای دارند. توانایی این مراکز برای تحقق  اهداف شان مبتنی بر سیستم های اندازه گیری شفاف می باشد که باعث می شود تصمیم گیری در انتقال مفاهیم تحقیقات، به خوبی صورت بگیرد. ما در این مطالعه، یک مدل تصمیم گیری سلسله مرتبه ای را ارائه می کنیم که از معیار های کمی و کیفی استفاده می کند. یک مدل عمومی سازی نیز بر اساس اهداف برنامه توسعه یافته است. نتایج این مطالعه با استفاده از مشاوره با افراد متخصص نیز اعتبار سنجی شده است. این روش با استفاده از داده های مرکز برنامه همکاری های مشترک دانشگاه و صنعت در بنیاد علوم ملی (IUCRC) به دست آمده است. روش مورد استفاده در این مقاله باعث شکل گیری مبنایی برای یک مدل تعمیم پذیر و سیستم اندازه گیری می شود که با استفاده از آن می توان عملکرد علوم دانشگاهی و مهندسی متمرکز بر روی مراکز تحقیقاتی که پشتیبانی صنعتی و دولتی دارند را با هم مقایسه کرد.


 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی

خرید ترجمه مقاله