ترجمه مقاله مصرف انرژی های تجدیدپذیر و تجارت بین المللی – سال 2022


 

مشخصات مقاله:

 


 

عنوان فارسی مقاله:

مصرف انرژی های تجدیدپذیر و تجارت بین المللی

عنوان انگلیسی مقاله:

Renewable-energy consumption and international trade

کلمات کلیدی مقاله:

مصرف سوخت فسیلی – مدل جاذبه – تجارت بین المللی – استفاده از انرژی تجدیدپذیر

مناسب برای رشته های دانشگاهی زیر:

مهندسی انرژی – مدیریت

مناسب برای گرایش های دانشگاهی زیر:

انرژی های تجدیدپذیر – مدیریت بازرگانی – بازرگانی بین الملل

وضعیت مقاله انگلیسی و ترجمه:

مقاله انگلیسی را میتوانید به صورت رایگان با فرمت PDF از باکس زیر دانلود نمایید. ترجمه این مقاله با فرمت WORD – DOC آماده خریداری و دانلود آنی میباشد.


فهرست مطالب:

چکیده
1. مقدمه
2. مروری بر مقالات
3. داده ها و استراتژی تجربی
4. نتایج تجربی
5. نتیجه گیری
منابع


قسمتی از مقاله انگلیسی و ترجمه آن:

Abstract

This paper investigates the implications for international trade of a country’s dependence on renewable energy consumption in total energy use. We use data for 152 countries over the period 1990–2014. We estimate a gravity equation of bilateral trade to assess the role of renewable energy consumption on international trade. We find, inter alia, that a 1% increase in the use of renewable energy as a proportion of total energy leads to, on an average, a 1.026% decrease in exports, and a 0.39% increase in imports, suggesting that renewable energy use makes trade less competitive. This outcome is due in part to cost implications of using renewable energy sources. However, we also find some heterogeneity in this respect. Whereas Organization for Economic Co-operation and Development (OECD) countries export more with increased use of renewable energy, for non-OECD countries renewable energy use reduces exports.

چکیده

این مقاله، پیامدها و بازتابهای حاصل از وابستگی تجارت بین‌ المللی یک کشور به استفاده از انرژی تجدیدپذیر را در کل مصرف انرژی مورد بررسی قرار می دهد. ما با استفاده از داده ‌های 152 کشور طی سالهای 1990 تا 2014، به برآورد معادله جاذبه معاملات دوطرفه می پردازیم تا بتوانیم نقش استفاده از انرژی تجدید پذیر در تجارت بین ‌المللی را ارزیابی کنیم. در عین حال، مشاهده کردیم که 1% افزایش در استفاده از انرژی تجدیدپذیر نسبت به کل انرژی، به طور میانگین منجر به 1.026٪ کاهش در صادرات و 0.39٪ افزایش در واردات می شود که این امر حاکی از این است که استفاده از انرژی تجدید پذیر موجب کاهش رقابت در تجارت می شود. این نتیجه تا حدودی به دلیل پیامدهای هزینه ناشی از استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر است. با این وجود، ما نیز ناهمگونیهایی را در این رابطه مشاهده کردیم. در حالیکه افزایش استفاده از انرژی تجدیدپذیر در کشورهای سازمان همکاری و توسعه اقتصادی (OECD) با افزایش صادرات همراه است، اما در کشورهای غیر OECD موجب کاهش صادرات می شود.


 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی

خرید ترجمه مقاله