ترجمه مقاله برآورد و تجزیه بهره وری گردشگری – سال 2018


 

مشخصات مقاله:

 


 

عنوان فارسی مقاله:

برآورد و تجزیه بهره وری گردشگری

عنوان انگلیسی مقاله:

The estimation and decomposition of tourism productivity

کلمات کلیدی مقاله:

بهره وری گردشگری، نا همگونی، مقاصد گردشگری، مدل بیزی

مناسب برای رشته های دانشگاهی زیر:

گردشگری و توریسم

مناسب برای گرایش های دانشگاهی زیر:

مدیریت گردشگری

وضعیت مقاله انگلیسی و ترجمه:

مقاله انگلیسی را میتوانید به صورت رایگان با فرمت PDF از باکس زیر دانلود نمایید. ترجمه این مقاله با فرمت WORD – DOC آماده خریداری و دانلود آنی میباشد.

 


 

فهرست مطالب:

چکیده

1. معرفی

2. معیار و بهره وری

3. شکاف تحقیقاتی در ادبیات موجود

4 مدلسازی

4.1. تجزیه

5. داده

6. نتایج

7. نتیجه گیری

منابع

 


 

قسمتی از مقاله انگلیسی و ترجمه آن:

Abstract
This paper estimates a total factor productivity index that allows for a rich decomposition of productivity in the tourism industry. We account for two important characteristics: First, the heterogeneity between multiple tourism destinations, and second, the potential endogeneity in inputs. Importantly we develop our index at the macro level, focusing on cross-country comparisons. Using the Bayesian approach, we test the performance of the model across various priors. We rank tourism destinations based on their tourism productivity and discuss the main sources of productivity growth. We also provide long-run productivity measures and discuss the importance of distinguishing between short-run and long-run productivity measures for future performance improvement strategies.

چکیده
در این مقاله عوامل عمده مرتبط با شاخص بهره وری را برآورد می نماییم که سبب تجزیه و تحلیل غنی بهره وری در صنعت توریسم می شود. در اینجا به بررسی دو مشخصه مهم می پردازیم: ابتدا، ناهمگونی میان مقاصد گردشگری چندگانه، در ثانی، درونزایی بالقوه در ورودی ها. در این مقاله شاخص های مورد نظر را به طور عمده در سطوح کلان به کار می گیریم و بر مقایسه میان کشوری cross-country تمرکز می نماییم. در این مقاله عملکرد مربوط به مدل را از طریق مطالعات متنوع پیشین و با استفاده از رویکرد بیزی آزمایش می نماییم. ما مقاصد گردشگری را بر اساس بهره وری گردشگری رتبه بندی می نماییم و در مورد منابع اصلی و عمده مربوط به رشد بهره وری مباحثاتی انجام می دهیم. همچنین بهره وری با دوره زمانی بلندمدت (long-run) را اندازه گیری می نماییم و در رابطه با این موضوع بحث می نمایم که تشخیص اندازه گیری بهره وری در دوره زمانی بلندمدت (long-run) و دوره زمانی کوتاه مدت (short-run)، برای استراتژی های آتی مربوط به بهبود عملکرد، از اهمیت بالایی برخوردار می باشد.

 


 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی

خرید ترجمه مقاله