ترجمه مقاله کدامیک باعث به حد اعلی رسیدن اهداء می شود – سال 2019


 

مشخصات مقاله:

 


 

عنوان فارسی مقاله:

کدامیک باعث به حد اعلی رسیدن اهداء می شود: اهداء خیریه به عنوان یک مشوق یا مشوق هایی برای اهداء خیریه؟

عنوان انگلیسی مقاله:

Which maximizes donations: Charitable giving as an incentive or incentives for charitable giving?

کلمات کلیدی مقاله:

اهداء، فروش خیریه، اهداء-به عنوان-هدیه، مدل پروسه دوتایی، تاثیر جواز ، تاثیر Crowd-out

مناسب برای رشته های دانشگاهی زیر:

مدیریت

مناسب برای گرایش های دانشگاهی زیر:

مدیریت استراتژیک و مدیریت کسب و کار

وضعیت مقاله انگلیسی و ترجمه:

مقاله انگلیسی را میتوانید به صورت رایگان با فرمت PDF از باکس زیر دانلود نمایید. ترجمه این مقاله با فرمت WORD – DOC آماده خریداری و دانلود آنی میباشد.


فهرست مطالب:

چکیده
1- مقدمه
2- مرور مقالات
1-2 نقش هدیه در پروسه های اهداء
2-2 بازاریابی مبتنی بر علت و فروش خیریه
3-2 مدل پروسه ی اتخاد تصمیم دو واحدی
4-2 انواع محصولات لذتی و سودگرایانه:
3- روش شناسی
1-3 مطالعه ی 1
1-1-3 طراحی و محرک
2-1-3 رویه
3-1-3 نتایج و بحث
2-3 مطالعه ی 2
1-2-3 طراحی و محرک
2-2-3 رویه
3-2-3 نتایج و بحث
4 – مفاهیم تجربی و مطالعات آتی
منابع


قسمتی از مقاله انگلیسی و ترجمه آن:

Abstract

With charitable donations becoming a conventional norm, companies may choose to donate their products to improve public image and increase product visibility. Using two donation types (donation-for-gift/charity sale) and two product types (hedonic/utilitarian), this research discusses how charities should frame product-for-money activities toward enhancing compliance and re-donation intentions upon receiving product donations. Two 2 (donation types) by 2 (product types) between-subject experiments are conducted in college campus cafeterias. The first study uses an inspiring cause while the second study provides a scenario designed to evoke sympathy. Results show that donation-for-gift garners higher donation intentions compared to charity sale, as explained by the dual-process model. It is also revealed that product type moderates the influence of donation type on donation intention only when a sympathetic appeal is used. The fitting issue between product type and cause appeal, along with the licensing effect are presented to explain this finding.

چکیده

با توجه به اینکه اهداء خیریه به یک قاعده ی مرسوم تبدیل شده است، شرکت ها ممکن اس این انتخاب را داشته باشند که محصولات خود را اهداء کنند تا از این طریق هم باعث ارتقای تصویر اجتماعی موجود از خود شوند و هم اینکه امکان دیده شدن محصولاتشان را افزایش دهند. با توجه به استفاده از دو نوع اهداء( اهداء-به عنوان-هدیه/فروش خیریه) و دو نوع محصول(برای خوشی و لذت/سودمندگرایانه)، در این مقاله در این مورد بحث می شود که چگونه خیریه می بایست به فعالیت های محصول- برای- پول شکل دهد و این فعالیت ها را به سمتی سوق دهد که میزان رضایت را افزایش داده و در نتیجه ی دریافت محصولات اهدایی نیت اهداء مجدد را ارتقاء دهد. آزمایشات بین موضوعی دو 2 (نوع اهداء) در 2 (نوع محصول) در کافه تریای محوطه ی دانشگاه به مرحله ی اجراء گذاشته شد. در اولین فرایند مطالعاتی از یک علت امید بخش استفاده به عمل آمد در حالیکه در دومین فرایند مطالعاتی  سناریویی طراحی شد تا باعث جلب همدردی و دلسوزی شود. نتایج این مطالعات همانگونه که با استفاده از مدل پروسه ی دوتایی یا dual-process model توضیح داده خواهد شد،حاکی از این موضوع بودند که اهداء-به عنوان–هدیه در مقایسه با فروش خیریه باعث ایجاد سطح بالاتری از نیت اهداء کردن می شود. این نکته نیز روشن شد که نوع محصول تنها زمانی باعث تعدیل کردن تاثیرات نوع اهداء بر روی نیت اهداء خواهد شد که یک جاذبه ی همدردی و دلسوزی وجود داشته باشد. موضوعات مناسب بین نوع محصول و جاذبه علی، در طول تاثیر جواز یاLicensing effect برای تشریح این یافته ها ارائه خواهند شد.


 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی

خرید ترجمه مقاله