ترجمه مقاله سندرم داون – سال 2018

 

 


 

مشخصات مقاله:

 


 

عنوان فارسی مقاله:

سندرم داون: مروری یکپارچه

عنوان انگلیسی مقاله:

down syndrome an integrative review

مناسب برای رشته های دانشگاهی زیر:

روانشناسی و پزشکی

مناسب برای گرایش های دانشگاهی زیر:

روانشناسی رشد، مغز و اعصاب، ژنتیک پزشکی

وضعیت مقاله انگلیسی و ترجمه:

مقاله انگلیسی را میتوانید به صورت رایگان با فرمت PDF از باکس زیر دانلود نمایید. ترجمه این مقاله با فرمت WORD – DOC آماده خریداری و دانلود آنی میباشد.

 


 

فهرست مطالب:

1. مقدمه

2. روش شناسی

3. موضوعات ژنتیکی در رابطه با سندرم داون

4. عوامل خطر برای سندرم داون

5. آمار موجود در رابطه با سندرم داون

6. پویش پیش زادی

7. انتخاب آگاهانه و تصمیم گیری

8. کودک مبتلا به سندرم داون

9. مشکلات مداوم در سلامت این کودکان

10. موضوعات اخلاقی – قانون حمایت از کودکان مبتلا به مشکلات حاد

11. آینده

12. پیشنهادات برای فعالیت های پرستاری نوزاد

13. نقاط قوت و محدودیت های یک مرور یکپارچه

14. جمع بندی

15. تضاد منافع

16. داده های تکمیلی

17. مرجع

 


 

قسمتی از مقاله انگلیسی و ترجمه آن:

1. Introduction
Down syndrome is one of the most common genetic disorders that impacts foetal development, affecting 1 in every 1150 live births in Australia (Tracy, 2011). It is also known as Down’s syndrome or trisomy 21 and was discovered by John Langdon Down in 1866. It is a chromosomal disorder where the individual has an additional copy of chromosome 21, either full or partial (Your Genome, 2015). Genetics plays a major role in foetal development and is where chromosomal abnormalities occur. Chromosomal abnormalities with Down syndrome occur during the meiotic cellular division phase (Perkins, 2017). This can happen due to increased maternal age, although there are mothers younger than 35 that have conceived a baby with Down syndrome (Perkins, 2017). It is important to have prenatal screening to monitor foetal development and to make an accurate diagnosis during this period. Differences in culture and ethnicity can impact prenatal screening discussion and decision making, raising many ethical issues.

1. مقدمه
سندرم داون یکی از شایع ترین بیماری های ژنتیکی است که بر روی رشد جنینی تاثیر می گذارد و آمار نشان می دهد که از میان هر 1150 زایش زنده در استرالیا، 1 نوزاد به این مشکل دچار می شود (Tracy 2011). این بیماری با نام سندرم داون یا سه گانه شدن کروموزوم 21 شناخته می شود و در سال 1866 توسط جان لانگدان داون کشف شد. این شرایط، یک بیماری کروموزومی می باشد که فرد دارای نسخه های اضافی از کروموزوم 21 می باشد که این نسخه ها یا به صورت کامل و یا ناقص هستند (Your Genome, 2015) . ژنتیک نقش بسیار مهمی را در رشد جنینی ایفا می کند و حالت های غیر عادی کروموزومی نیز در اثر ژن ها ایجاد می شود. حالت های غیر عادی کروموزومی در سندروم داون در فاز تقسیم سلولی میوزی ( تقسیم کاهشی) شکل می گیرد ( Perkins 2017). این موضوع می تواند به دلیل افزایش سن مادر شکل بگیرد اما با این وجود، مادرانی با سن کمتر از 35 سال نیز وجود دارند که کودکانی با سندرم داون را به دنیا آورده اند ( Perkins 2017) .پویش پیش زادی برای نظارت بر رشد جنین اهمیت بسیار زیادی دارد و با استفاده از این پویش ها می توان در این دوره، تشخیص صحیحی در رابطه با وضعیت جنین به دست آورد. تفاوت های موجود در فرهنگ ها و اقلیت های مختلف می تواند بر روی موضوعات پویش پیش زادی و تصمیم گیری تاثیر داشته باشد که این تفاوت ها، موضوعات اخلاقی مختلفی را پیش می کشد.

 


 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی

خرید ترجمه مقاله

 


 

دیدگاهتان را بنویسید