مقاله ترجمه شده درباره فرضیه رشد ناشی از صادرات – سال 2015


مشخصات مقاله:


عنوان فارسی مقاله:

فرضیه رشد ناشی از صادرات چگونه پایدار و با ثبات است؟ مدارک و شواهدی از چهار اژدهای کوچک آسیا


عنوان انگلیسی مقاله:

How stable is the export-led growth hypothesis? Evidence from Asia’s Four Little Dragons


کلمات کلیدی مقاله:

چهار اژدهای کوچک آسیا، رشد ناشی از صادرات، آزمون گرد کردن MWALD


مناسب برای رشته های دانشگاهی زیر:

علوم اقتصادی و مدیریت


مناسب برای گرایش های دانشگاهی زیر:

مدیریت بازاریابی و صادرات، توسعه اقتصادی و برنامه ریزی، اقتصاد مالی


وضعیت مقاله انگلیسی و ترجمه:

مقاله انگلیسی را میتوانید به صورت رایگان با فرمت PDF از باکس زیر دانلود نمایید. ترجمه این مقاله با فرمت WORD – DOC آماده خریداری و دانلود آنی میباشد.


فهرست مطالب:

چکیده

1. مقدمه

2. مدل‌ها، داده ها و تکنیک های اقتصاد سنجی

2.1. مدل ها و منبع داده ها

2.2. آزمون هم انباشتگی جوهانسن

2.3. آزمون علیت MWALD

2.4. روش علیت بر اساس رگرسیون رولینگ (هموار)

3. نتایج تجربی

3.1. نتایج آزمون ایستایی و هم انباشتگی

3.2. نتیجه آزمون علیت MWALD

4. نتیجه گیری و توصیه های سیاستی


قسمتی از ترجمه مقاله:

1. مقدمه
برای چند دهه، اقتصادهایی که بر صادرات برای پیش بردن اقتصاد خود تکیه کردند به موفقیت قابل توجهی در تسریع رشد اقتصادی خود دست یافته اند. از دهه شصت در آسیا، چندین کشور این مسیر را برای ایجاد رشد اقتصادی چشمگیر و موثر پیش گرفته‌اند. این کشورها شامل کره جنوبی، تایوان، هنگ کنگ، سنگاپور، مالزی، تایلند و اخیرا، چین و هند می‌باشد. موفقیت این اقتصاد صادرات‌گرا نیز در مجموعه ای از مطالعات تجربی که نقش صادرات در رشد اقتصادی مورد بررسی قرار داده، نتیجه شده است. بنابراین، بررسی فرضیه رشد ناشی از صادرات به ندرت بعنوان یک حوزه جدید از تحقیقات در زمینه تجارت و ادبیات توسعه بین المللی مطرح است. رابطه علت ومعلولی که در حال اجرا از صادرات به رشد اقتصادی می باشد به رشد مبتنی بر صادرات (ای ال جی) معنا شده است که نشان دهنده وضعیتی است که در آن رشد یک کشور از توانایی خودش برای صادرات تبعیت می‌کند. بانک جهانی (1987) مطالعه‌ای جامع بر روی استراتژی‌های تجارت انجام داد و برخی از شواهدی را گزارش می‌کند که از این ایده که ارتقاء استراتژی صادرات بهترین گزینه برای صنعتی شدن کشورهای کمتر توسعه یافته و تبدیل به اقتصادهای توسعه یافته‌تر است؛ گزارش شده است.
با این حال، اقتصاد که بیش از حد وابسته به صادرات برای رشد است؛ زمانی که کاهش رشد اقتصاد جهانی وجود دارد، بسیار آسیب پذیر می‌باشد. بنابراین، بحران مالی در سال 2008-2009 در کشورهای توسعه یافته تاثیر مخربی بر اقتصاد وابسته به صادرات داشته است. در طی این مدت، بسیاری از اقتصادهای تحت تاثیر از جمله چهار اژدهای کوچک (که هنگ کنگ، کره جنوبی، سنگاپور و تایوان می باشند) سیاست های پولی و مالی ملایمی در تقاضای داخلی برای افزایش رشد اتخاذ کرده‌اند. اگرچه استراتژی رشد مبتنی بر تقاضای داخلی در زمان‌های اخیر (پالی،2002) مورد حمایت واقع شده است وپشتوانه تجربی هم دارد اما نباید به طور کامل بعنوان یک استراتژی جایگزین رشد مبتنی بر صادرات مطرح شود (لای، 2004). اگر یک رابطه بلندمدت بین صادرات و فعالیت های اقتصادی وجود داشته باشد، آن رابطه جهت‌گیری صادرات است که هنوز هم یکی از بهترین استراتژی‌های برای رسیدن به رشد مطمئن است. با این وجود، با توجه به رکود اقتصادی دچار شده عمیق این اقتصادهای وابسته به صادرات در این دوره، این سوال که آیا استراتژی رشد مبتنی بر صادرات با دوام می باشد، به وجود آمد.


 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی

خرید ترجمه مقاله

دیدگاهتان را بنویسید