دانلود مقاله ترجمه شده روانشناسیدانلود مقاله ترجمه شده مدیریتمقالات ترجمه شده 2020

ترجمه مقاله بی اعتنایی رئیس (به خاطر تلفن همراه)، اعتماد، رضایت شغلی و عملکرد کارکنان – سال 2020


 

مشخصات مقاله:

 


 

عنوان فارسی مقاله:

بی اعتنایی رئیس (به خاطر تلفن همراه)، اعتماد، رضایت شغلی و عملکرد کارکنان

عنوان انگلیسی مقاله:

Boss phubbing, trust, job satisfaction and employee performance

کلمات کلیدی مقاله:

بی اعتنایی به دلیل تلفن همراه – تلفن های هوشمند – اعتماد نسبت به سرپرست – عملکرد شغلی – بی اعتنایی رییس به دلیل تلفن همراه – اعتماد – رضایت شغلی و عملکرد کارمندان

مناسب برای رشته های دانشگاهی زیر:

مدیریت – روانشناسی

مناسب برای گرایش های دانشگاهی زیر:

مدیریت منابع انسانی – روانشناسی صنعتی و سازمانی – مدیریت اجرایی – مدیریت فناوری اطلاعات – توسعه منابع انسانی

وضعیت مقاله انگلیسی و ترجمه:

مقاله انگلیسی را میتوانید به صورت رایگان با فرمت PDF از باکس زیر دانلود نمایید. ترجمه این مقاله با فرمت WORD – DOC آماده خریداری و دانلود آنی میباشد.


فهرست مطالب:

چکیده
1. مقدمه
2. چارچوب نظری
3. روش ها
4. نتایج
5. مطالعه تکراری
6. نتایج
7. مباحث
8. کاربرد های مدیریتی
9. محدودیت ها و تحقیقات آتی
10. جمع بندی
منابع


قسمتی از مقاله انگلیسی و ترجمه آن:

Abstract

This paper introduces boss phubbing (phone snubbing), defined as an employee’s perception that his/her immediate supervisor is distracted by his/her smartphone while in their presence, and studies its relationship with employee performance. Despite the importance of supervisor-subordinate interactions and the ubiquitous nature of smartphones, research is yet to investigate how smartphones impact important employee outcomes. Three theories are used to undergird the proposed model of relationships between boss phubbing, supervisory trust, job satisfaction, and performance: Reciprocated Social Exchange theory, Expectancy Violations theory, and Social Presence theory. A sequential mediation model was used to examine the relationships between boss phubbing and employee job performance. Two studies of US adults working in a range of industries (n=156, n=181) reveal that boss phubbing has a negative association with employee’s job performance through supervisory trust and job satisfaction. Theoretical and practical implications and future research directions are also discussed.

چکیده

این مقاله، موضوع بی اعتنایی از طرف رییس به دلیل تلفن همراه را معرفی می کند که این مفهوم، بر اساس درک کارمندان مبنی بر این موضوع تعریف می شود که سرپرست مستقیم او، در زمان حضور پیش آن ها به دلیل تلفن همراه دچار حواس پرتی می شود و سپس در این مطالعه تلاش می کنیم تا ارتباط این موضوع با عملکرد کارمندان را بررسی کنیم. با وجود اهمیت تعامل های بین سرپرست و زیردستان و ماهیت همه گیر تلفن های هوشمند، تحقیقات باید تاثیر تلفن های هوشمند بر روی نتایج کاری کارمندان را بررسی کنند. سه نظریه در این قسمت برای بررسی کردن مدل پیشنهادی برای رابطه بین بی اعتنایی رییس به دلیل تلفن همراه، اعتماد نسبت به سرپرست، رضایت شغلی و عملکرد، ارائه شده است: نظریه تبادل اجتماعی متقابل، نظریه تخطی های انتظارات، و نظریه حضور اجتماعی در این مطالعه مورد استفاده قرار می گیرد. یک مدل واسطه ای متوالی در این مطالعه برای ارزیابی کردن رابطه بین بی اعتنایی رییس به خاطر تلفن همراه و عملکرد شغلی کارمندان، مورد استفاده قرار می گیرد. دو مطالعه در کارمندان بزرگسال در US که در صنایع مختلف فعالیت دارند (n=156, n=181)، نشان می دهد که بی اعتنایی رییس به دلیل تلفن همراه، ارتباط منفی با عملکرد شغلی کارمندان دارد که این تاثیر بر اساس اعتماد نسبت به سرپرست و رضایت شغلی نشان داده می شود. کاربرد های نظری و عملی و جهت های تحقیقاتی آتی نیز در این مطالعه بررسی می شوند.


 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی

خرید ترجمه مقاله

 


 

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا