دانلود مقاله ترجمه شده مهندسی کامپیوترمقالات ترجمه شده 2022

ترجمه مقاله یک سیستم ردیابی ضد جعل مواد غذایی مبتنی بر اینترنت اشیا (IOT) و بلاک چین – سال 2022


 

مشخصات مقاله:

 


 

عنوان فارسی مقاله:

یک سیستم ردیابی ضد جعل مواد غذایی مبتنی بر اینترنت اشیا (IOT) و بلاک چین

عنوان انگلیسی مقاله:

A Food anti-counterfeiting traceability system based on Blockchain and Internet of Things

کلمات کلیدی مقاله:

بلاک چین – اینترنت اشیاء – سیستم ردیابی غیرجعل

مناسب برای رشته های دانشگاهی زیر:

مهندسی کامپیوتر – مهندسی فناوری اطلاعات

مناسب برای گرایش های دانشگاهی زیر:

هوش مصنوعی – مهندسی الگوریتم ها و محاسبات – اینترنت و شبکه های گسترده

وضعیت مقاله انگلیسی و ترجمه:

مقاله انگلیسی را میتوانید به صورت رایگان با فرمت PDF از باکس زیر دانلود نمایید. ترجمه این مقاله با فرمت WORD – DOC آماده خریداری و دانلود آنی میباشد.


فهرست مطالب:

چکیده
1. مقدمه
2. اقدامات اولیه (پیش نیازها)
3-طراحی سیستم
4-آزمایش
5-نتیجه گیری
منابع


قسمتی از مقاله انگلیسی و ترجمه آن:

Abstract

In this paper, a food anti-counterfeiting traceability system based on blockchain and the Internet of Things is proposed in response to the problems of data centre-based storage, easy data tampering and data silos in traditional food anti-counterfeiting traceability technology. The system makes use of the decentralized storage and untamperable characteristics of blockchain technology to store traceability data of food in the process of food production, sale and transportation, so as to ensure the uniqueness of food. At the same time, through the Internet of things.

چکیده

در این مقاله، یک سیستم ردیابی ضدجعل مواد غذایی براساس بلاکچین و اینترنت اشیاء در پاسخ به مشکلات ذخیره سازی مبتنی بر مرکز داده ها، دستکاری و تغییر راحت داده ها، و مخزن داده ها در فناوری سنتی و قدیمی قابل ردیابی ضدجعل موادغذایی مطرح شده است. این سیستم از ذخیره سازی غیرمتمرکز و ویژگی های فناوری بلاکچین که قابلیت دستکاری ندارند به این جهت استفاده می کند تا داده های مواد غذایی با قابلیت ردیابی در فرآیند تولید موادغذایی، فروش و حمل و نقل آن را ذخیره کند تا از از طریق بی نظیری و منحصر به فرد بودن موادغذایی را تضمین نماید. در همین حین، از طریق فناوری اینترنت اشیاء اصالت و پایایی داده های منبع بلاکچین را متضمن می شود. نتایج آزمایش نشان می دهند که این سیستم امنیت بیشتر، تأخیر کمتر در معامله و هزینه ی پایین تر برقراری ارتباط را در اختیار دارند.


 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی

خرید ترجمه مقاله

 


 

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا