ترجمه مقاله هوشمندی رقابتی- فرایندی راهبردی برای دستیابی به دانش قبلی از محیط خارجی – سال 2017
مشخصات مقاله:
عنوان فارسی مقاله:
هوشمندی رقابتی- فرایندی راهبردی برای دستیابی به دانش قبلی از محیط خارجی
عنوان انگلیسی مقاله:
Competitive Intelligence—A Strategic Process for External Environment Foreknowledge
مناسب برای رشته های دانشگاهی زیر:
مدیریت، اقتصاد
مناسب برای گرایش های دانشگاهی زیر:
مدیریت کسب و کار، مدیریت دانش، مدیریت استراتژیک
وضعیت مقاله انگلیسی و ترجمه:
مقاله انگلیسی را میتوانید به صورت رایگان با فرمت PDF از باکس زیر دانلود نمایید. ترجمه این مقاله با فرمت WORD – DOC آماده خریداری و دانلود آنی میباشد.
فهرست مطالب:
مقدمه
بنیاد نظری
مفهوم هوشمندی رقابتی
چرخه هوشمندی رقابتی
فاز برنامه ریزی
فاز جمع آوری
فاز تحلیل
فاز اشاعه
کارکرد هوشمندی رقابتی
نوع نگرش
نوع جمع آوری
نوع کاربر
نوع مکان
ارزش هوشمندی رقابتی
چالش های هوشمندی رقابتی
نتیجه گیری
قسمتی از مقاله انگلیسی و ترجمه آن:
Theoretical Foundation Te industrial make and sell model of the twentieth century is long gone. Te polar opposite of Fordism, the new techno-productive paradigm, is based on a sense-and-respond framework baked into the rationale of today’s information age (Haeckel 2004). As a result of the increase in competitive pressure, frms have started to pursue new strategic responses while combining scale and scope economies, introducing changes in the marketing and the business management, and moving toward the consolidation of quality and complex knowledge—and service-intensive value propositions. Accordingly, the role frms assign to the development of information-intensive innovation activities must expand, which can be conceived as a process of static and dynamic accumulation of competences (Teece et al. 1997).
بنیاد نظری
دوران استفاده از مدل ساخت و فروش صنعتی قرن بیستم سر آمده است. پارادایم جدید فنی-مولد که نقطه مقابل گرایش فوردگرایی (گرایشی متأثر از نظام اقتصادی حاکم بر کارخانههای خودروسازی هنری فورد در آمریکا بود که شکل پیچیدهتری از تایلرگرایی است. این گرایش مبتنی بر ترکیبی از قیمت پایینتر و دستمزد بالاتر و خط تولید بهبودیافته و بازاریابی و تسهیلاتی خاص برای مصرفکننده است) به شمار می آید، مبتنی بر چارچوب احساس و پاسخ است و رکن اصلی عصر اطلاعات در دنیای امروزی را تشکیل می دهد (هیکِل، 2004). به دنبال افزاریش فشار رقابتی، شرکت ها در پی دستیابی به پاسخ های راهبردی جدید هستند و در عین حال با تلفیق صرفه اقتصادی ناشی از مقیاس و وسعت، تغییراتی در مدیریت بازاریابی و کسب و کار ایجاد می کنند، و به سمت یکپارچه سازی دانش سیستم های انطباقی پیچیده و با کیفیت و گزاره های ارزش سرویس محور گام بر می دارند. بر این اساس، باید نقش شرکت ها در خصوص توسعه فعالیت های مبترکانه اطلاعات محور گسترده تر شود که به عنوان فرایند انباشت ایستا و پویای شایستگی ها قابل بیان است (تیسی و سایرین، 1997).