ترجمه مقاله تحلیل نتایج آزمایشی و تطبیق بازه برای تشدیدگر های تزویج مغناطیسی برای انتقال برق به صورت بی سیم – سال 2010
مشخصات مقاله:
عنوان فارسی مقاله:
تحلیل نتایج آزمایشی و تطبیق بازه برای تشدیدگر های تزویج مغناطیسی برای انتقال برق به صورت بی سیم
عنوان انگلیسی مقاله:
Analysis, Experimental Results, and Range Adaptation of Magnetically Coupled Resonators for Wireless Power Transfer
کلمات کلیدی مقاله:
برق بی سیم، تشدید گر های تزویج مغناطیسی، تقسیم فرکانس، تنظیم تطبیقی
مناسب برای رشته های دانشگاهی زیر:
مهندسی برق
مناسب برای گرایش های دانشگاهی زیر:
مهندسی الکترونیک، سیستم های قدرت، ماشین های الکتریکی و الکترونیک قدرت
وضعیت مقاله انگلیسی و ترجمه:
مقاله انگلیسی را میتوانید به صورت رایگان با فرمت PDF از باکس زیر دانلود نمایید. ترجمه این مقاله با فرمت WORD – DOC آماده خریداری و دانلود آنی میباشد.
فهرست مطالب:
چکیده
1. مقدمه
2. مروری بر سیستم
3. مدل مداری و توابع انتقال
4. مشتقات تزویج بحرانی و سیستم
5. اعتبار سنجی مدل و نتایج آزمایشی
الف) تاثیر تزویج متقابل پارازیتی
ب) مدل همراه با ضریب تزویج استخراج شده در مقایسه با داده های اندازه گیری شده
ج ) مدل با ضریب های تزویج محاسبه شده در مقایسه با داده های اندازه گیری شده
6. تنظیم تطبیقی برای بیشترین انتقال توان مستقل از بازه
7. جمع بندی
8.کارهای آتی
منابع
قسمتی از مقاله انگلیسی و ترجمه آن:
Abstract
Wireless power technology offers the promise of cutting the last cord, allowing users to seamlessly recharge mobile devices as easily as data are transmitted through the air. Initial work on the use of magnetically coupled resonators for this purpose has shown promising results. We present new analysis that yields critical insight into the design of practical systems, including the introduction of key figures of merit that can be used to compare systems with vastly different geometries and operating conditions. A circuit model is presented along with a derivation of key system concepts, such as frequency splitting, the maximum operating distance (critical coupling), and the behavior of the system as it becomes undercoupled. This theoretical model is validated against measured data and shows an excellent average coefficient of determination (R2) of 0.9875. An adaptive frequency tuning technique is demonstrated, which compensates for efficiency variations encountered when the transmitter-to-receiver distance and/or orientation are varied. The method demonstrated in this paper allows a fixed-load receiver to be moved to nearly any position and/or orientation within the range of the transmitter and still achieve a near-constant efficiency of over 70% for a range of 0–70 cm.
چکیده
تکنولوژی برق به صورت بی سیم می تواند یکی از گسترده ترین پیشرفت ها در زمینه انتقال برق باشد زیرا باعث می شود کاربر ها بتوانند به راحتی دستگاه های موبایل خودشان را بدون سیم شارژ کنند درست همانطور که همین حالا هم میتوانند داده ها را به صورت بی سیم دریافت کنند. کارهای اولیه در رابطه با استفاده از تشدید کننده های تزویج مغناطیسی برای این هدف، نتایج امید بخشی را ارائه کرده است. ما تحلیل های جدیدی را در این مقاله ارائه می کنیم که باعث می شود دیدگاه های بسیار خوبی در رابطه با طراحی سیستم های عملی در این روش، فراهم شود از جمله معرفی معیارهای کلیدی برای مقایسه این سیستم با حالت های هندسی کاملا متفاوت و شرایط عملیاتی مختلف. یک مدل مدار نیز همراه با مفاهیم مختلف این سیستم مانند تقسیم فرکانس، بیشترین فاصله عملیاتی ( تزویج بحرانی) و رفتار سیستم در زمان تزویج، در این مطالعه بررسی شده است. این مدل نظری نسبت به داده های آزمایشی مقایسه و اعتبار سنجی شده است و می توان مشاهده کرد که این روش ضریب تعیین (R2) بسیار خوبی به مقدار 0.9875 نشان میدهد . یک تکنیک تنظیم فرکانس تطبیقی نیز در این مطالعه مورد استفاده قرار گرفته است که باعث می شود تغییرات کارایی در شرایطی که فاصله ارسال کننده تا دریافت کننده و یا جهت آنها نسبت به هم تغییر می کنند، جبران شود. این روش باعث می شود که ما بتوانیم برق یک دریافت کننده با بار ثابت را تامین کنیم در حالی که دستگاه دریافت کننده می تواند در بازه مجاز تقریبا در هر جایی که می خواهد جابجا شود یا جهتش تغییر کند و در عین حال، ضریب ثابت 70% برای یک بازه مکانی 0 تا 70 سانتی متر نیز محقق شود.