ترجمه مقاله الگوریتم خوشه بندی برای شبکه های حسگر بی سیم با بهره وری انرژی بر اساس یک روش فراتکاملی بهبود یافته – سال 2017
مشخصات مقاله:
عنوان فارسی مقاله:
الگوریتم خوشه بندی برای شبکه های حسگر بی سیم با بهره وری انرژی بر اساس یک روش فراتکاملی بهبود یافته
عنوان انگلیسی مقاله:
Energy efficient clustering protocol based on improved metaheuristic in wireless sensor networks
کلمات کلیدی مقاله:
خوشه بندی با حفظ بهره وری انرژی، شبکه های حسگر بی سیم، فراتکاملی کلونی زنبور عسل مصنوعی
مناسب برای رشته های دانشگاهی زیر:
مهندسی فناوری اطلاعات، کامپیوتر و برق
مناسب برای گرایش های دانشگاهی زیر:
مهندسی الکترونیک، شبکه های کامپیوتری، مهندسی الگوریتم ها و محاسبات
وضعیت مقاله انگلیسی و ترجمه:
مقاله انگلیسی را میتوانید به صورت رایگان با فرمت PDF از باکس زیر دانلود نمایید. ترجمه این مقاله با فرمت WORD – DOC آماده خریداری و دانلود آنی میباشد.
فهرست مطالب:
چکیده
1. مقدمه
2. کارهای مرتبط
3. روش های فراتکاملی استاندارد الگوریتم کلونی زنبور عسل (ABC)
3-1 مرحله شروع به کار
3-2 مرحله به کارگیری زنبور کارگر
3-3 مرحله زنبور ناظر
3-4 مرحله زنبور دیده بان
4. انواع الگوریتم ABC
5. سهم نویسنده
6. الگوریتم فراتکاملی بهبود یافته کولونی زنبور (iABC)
6-1 مرحله بهبود یافته آغاز به کار
6-2 معادله جستجوی بهبود یافته راهکار
7. روش Beecluster- پروتکل پیشنهادی خوشه بندی
7-1 نشانه گذاری ها برای مدل شبکه
7-2 موقعیت بهینه BS
7-3 مرحله انتخاب بهینه CH
7-4 مرحله تشکیل خوشه
7-5 مرحله ارسال داده
8. نتایج شبیه سازی و بحث
9. نتیجه گیری
منابع
قسمتی از مقاله انگلیسی و ترجمه آن:
1. Introduction
Advances in wireless communication and electronics has led to the development of of low-cost, low-power, multi-functional WSNs that can operate in wide variety of diverse and complex environments, even where human activity is not possible at all. WSNs contain self-configured, distributed and autonomous Sensor Nodes (SNs) that monitor physical or environmental activities like humidity, temperature or sound in a specific area of deployment [1] [2]. SNs can have more than one sensor to capture data from the physical environment, wherever deployed. A sensor with limited storage and computation capabilities receive the sensed data through analogue to digital Converter (ADC) and process it further for transmission to a main location, known as Base Station (BS), where the data can be analysed for decision making in variety of applications [3].
1. مقدمه
پیشرفت در الکترونیک و ارتباطات بیسیم منجر به توسعه شبکههای حسگر بیسیم چند کاربره با مصرف انرژی و هزینه کم شده است که میتوانند در محیطهای پیچیده و متنوع و حتی در قسمتهایی که حضور انسانها در آنها ممکن نیست، کار کنند. شبکههای حسگر بیسیم متشکل از نودهای حسگر (SN) مستقل، توزیع شده و خود پیکربند هستند که در محیطی که در آن مستقر شدهاند، بر فعالیتهای فیزیکی یا محیطی مثل دما، رطوبت یا صدا نظارت میکنند. ممکن است نودهای حسگر برای ضبط اطلاعات محیط فیزیکی که در آن مستقر شده اند دارای بیش از یک حسگر باشند. یک حسگر که قابلیتهای محاسباتی و ذخیره کمی دارد، دادههای حس شده از طریق مبدل آنالوگ به دیجیتال (ADC) را دریافت کرده و آنها را پردازش میکند تا به یک محل اصلی به نام ایستگاه پایه (BS) منتقل کند. دادهها در این ایستگاه برای تصمیم گیری در حوزههای مختلف تحلیل میشوند. همچنین، هر نود به عنوان یک تکرار کننده برای انتقال اطلاعات از نودهای حسگر دیگر به سینک هم عمل میکند.